Acasă -> Ştiri -> 2022 -> februarie:


înscrieri pentru Cambridge (2022)

Autor: Prof. Ploscaru-Lungulescu Ana

Data: 25/02/2022

Vizualizări: 337

"Oamenii de succes nu sunt neapărat cei talentaţi; ei doar lucrează din greu şi aşa îşi împlinesc planurile." (Autor necunoscut).

"Comoara de preţ a unui om este munca." (Pildele lui Solomon).

Aşa cum vă spuneam şi anul trecut, începând cu anul 2021 în Baia de Aramă s-a deschis un centru autorizat de pregătire Cambridge, în cadrul Colegiului Tehnologic "Constantin Brâncoveanu". Acest centru oferă elevilor noştri oportunitatea de a se pregăti şi de a obţine o certificare internaţională a nivelului lor de cunoaştere a limbii engleze. Centrul Excellence in Education Cambridge Assessment English (EECAE) pregăteşte gratuit elevii din şcoala noastră care doresc să susţină examenele Cambridge.

Anul trecut s-au înscris peste 40 de elevi, inclusiv din judeţul Gorj. Rezultatele au fost excelente. Felicitări copiilor şi mulţumiri conducerii şcolii şi a oraşului care au fost alaturi de noi. Drept urmare, şi anul acesta şcoala noastră va fi gazda acestor examene. Dacă sunteţi din Baia de Aramă sau împrejurimi, sau elev în unitatea noastra şcolară şi doriţi să vă înscrieţi la unul dintre acestea examene, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de mai jos.

Tel. 0731 358078. Persoana de contact Prof. Ana Ploscaru-Lungulescu

înscrierile au loc până pe data de 25 Martie, 2022, iar examenul va avea loc pe 7 mai, 2022 in incinta Colegiului Tehnologic "Constantin Brâncoveanu" din Baia de Aramă.

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul oficial EECentre https://www.eecentre.ro/examene/vizualizare-lista-examene?category=Cambridge&oras=Baia%20de%20Arama.

Vă aşteptăm cu drag!

Cambridge 2021 #1 Cambridge 2021 #2 Cambridge 2021 #3