Acasă -> Ştiri -> 2020 -> octombrie:


Centru Cambridge la Baia de Aramă

Autor: Prof. Ploscaru-Lungulescu Ana

Data: 12/10/2020

Vizualizări: 1976

"A cunoaÈ™te o limbă străină înseamnă încă o fereastră deschisă către lume."
(Proverb chinezesc)

De multe ori, atunci când predăm, ca È™i cadre didactice, ne întrebăm care este finalitatea muncii noastre. ÃŽn ce fel vor folosi elevii noÈ™tri cunoaÈ™terea limbii engleze, în afară de jocuri pe calculator È™i chat? Pe de o parte ne dorim să îi motivăm pe elevi să înveÈ›e limba engleză, pentru că fără motivaÈ›ie interioară e destul de greu să îÈ™i însuÈ™eÈ™ti o întreagă limbă străină. Iar pe de altă parte, ne dorim să È™tim că ceea ce facem pentru ei contează, le este de folos în viață. Sunt multe feluri în care un cunoscător al limbii engleze poate beneficia de aceasta, dar cele mai mari avantaje sunt ca li se deschid multe oportunități pe piaÈ›a muncii, precum È™i pentru studii în străinătate.

ÃŽncepând de anul acesta, în Baia de Aramă, s-a deschis un centru de autorizat de pregătire Cambridge, un nume prestigios în sistemul de educaÈ›ie. Colegiului Tehnologic "Constantin Brâncoveanu" din Baia de Aramă oferă iubitorilor de limbă engleză È™ansa de a excela în acest domeniu È™i de a obÈ›ine o certificare internaÈ›ională a nivelului lor de cunoaÈ™tere a acestei frumoase limbi străine. Centru se numeÈ™te Excellence in Education Cambridge Assessment English (EECAE), deorece ne dorim pentru copiii noÈ™tri excelență în educaÈ›ie.

Mai multe informatii despre centrul nostru de pregătire EECAE găsiÈ›i accesând linkul de mai jos:
https://www.eecentre.ro/centre-autorizate-de-pregatire?c=2143

ÃŽnscrierile pentru examenele Cambridge vor avea loc în luna martie 2021, iar examenele în luna mai, 2021. Pe următoarele linkuri puteti găsi modele de teste, materiale în format pdf È™i alte informaÈ›ii utile în vederea pregătirii pentru fiecare nivel de examinare. ÃŽmpreună, putem să construim o educaÈ›ie mai înaltă pentru copiii noÈ™tri.